vrijdag 6 november 2009

Garden Life Style

Heerlijk buiten genieten in uw eigen vertrouwde omgeving niet om de warmte binnenhuis te ontvluchten, maar om het buitenleven in te ademen. Heerlijk zitten, luieren, eten of werken, in uw eigen tuin of terras, in alle 4 de jaargetijden dat is wat  U bij  Garden Life Style mag verwachten.

Garden Life Style heeft zich volledig gespecialiseerd in tuinmeubelen en alles wat daar direct mee verbonden is zoals parasols, buitenkeukens, kussens en ligbedden. Garden Life Style werkt met gerenommeerde tuinmeubel merken maar heeft ook een zeer uitgebreide collectie eigen ontwerpen. Waardoor naast originaliteit ook tuinmeubelen aan kunnen bieden met een zeer aantrekkelijk prijsniveau. De serie ”Canadian” is hier een uitstekend voorbeeld van. Doordat we de fabricage volledig in eigen beheer verzorgen garanderen we U een hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Om tot een juiste keuze te komen, is een breed assortiment in een juiste entourage een vereiste. De 7 winkels van Garden Life Style zijn alle zeer ruim opgezet.
Garden Life Style werkt met een groep enthousiaste mensen, die er veel plezier in hebben om u te adviseren en te begeleiden in al onze mogelijkheden.
Garden Life Style bezorgt al uw aankopen gratis thuis en geplaatst op de door u gewenste bestemming in de Benelux. (Mits anders is aangeven).
Wij nodigen U van harte uit om eens een van onze winkels te bezichtigen.

U kunt contact opnemen met ons door een email bericht te sturen naar service@gardenlifestyle.be . U kunt u ons telefonisch bereiken  op telefoonnummer 0765335900.

Geen opmerkingen: